Cum Plătesc?

Prima pagină » Cum Plătesc?

Echipa mobidea vă oferă posibilitatea de a achita prin diferite modalități:

1. Plata la livrare / Ramburs

Vă este mai simplu să achitați numerar la livrare?

Acest lucru este posibil prin selectarea metodei de plată „Numerar la livrare”. În momentul în care o să primiți comanda, șoferul o să vă înmâneze factura și chitanța pe baza cărora o să puteți să efectuați plata ramburs.

Pentru comenzile mai mari de 10.000 RONPlata se va face prin transfer bancar sau cu cardul.

2. Plata cu cardul

Plata se va efectua cu succes și în siguranță prin intermediul platformei EuPlătesc.

3. Plata în Rate

Prin intermediul platformei EuPlătesc plata se poate efectua și în Rate.

!ATENȚIE! – Plata se poate efectua în rate în condițiile în care dețineți un card de cumpărături emis de partenerii noștri (Banca Transilvania, Alpha Bank sau First Bank).

4. Transfer Bancar

Dacă doriți să achitați prin Transfer Bancar, iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați:

 • În urma plasării comenzii pe site-ul mobidea.ro, va fi nevoie să efectuați un Transfer Bancar în contul deschis la UniCredit Bank: RO14 BACX 0000 0012 5924 0000
 • La detalii va fi necesar să specificați numărul comenzii.
 • Pentru o confirmare mai rapidă, puteți să ne trimiteți dovada plății printr-un e-mail la adresa office@mobidea.ro (Format .PDF sau .IMG).
 • În cazul în care întâmpinați probleme, ne puteți contacta la numărul afișat: 0731 343 277

Datele firmei:

Destinatar: SC LAGUNA EUROMOB SRL

Cod fiscal: RO31986457

Partenerii cu care colaborăm prin euPlătesc

Alpha Bank - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de cumpărături în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de cumpărături de la comercianții afiliați acestui serviciu.

 • Confort – pentru opțiunea de plată în rate nu este nevoie să aplici, să programezi în avans sau să faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar să soliciți plata bunurilor cu cardul tău de cumpărături de la Alpha Bank în numărul de rate dorit și permis de comercianții parteneri.
 • Convenabil – bunuri achiziționate prin opțiunea de plată în rate cu cardul fără dobândă. Pentru bunurile astfel achiziționate, pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor impărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobandă 0%.
 • Flexibilitate – poți folosi plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card.
 • Libertate – ești liber să folosești plata în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iți va arăta de fiecare dată ce rată trebuie să plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit, iar prin serviciul de debitare directă poți alege ca suma totală datorată sau suma minimă de plată, sa fie rambursată automat din contul tau curent deschis la bancă, în aceeași valută cu cea a cardului.”

Banca Transilvania - maxim 6 rate

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Plătește cu Star Card de la Banca Transilvania și beneficiezi de:

 • până la 6 RATE fără dobândă pentru orice plată, dacă alegi plata în rate
 • 0.3% din valoarea cumpărăturii în Puncte Star, dacă alegi plata integrală
 • perioada de gratie de până la 56 de zile – valabilă pentru toate tranzacțiile ( plăți la comercianți –integral sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități etc )

Sunt incluse în programul Star Card cardurile de cumpărături:

Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai încă Star BT? Aplică acum pentru un card de cumpărături Star:

 • în orice unitate Banca Transilvania
 • Online pe www.starbt.ro
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337  – pentru rețele mobile sau din străinătate: 0800 80 CARD (2273) – din rețeaua Romtelecom

Cum se livrează?

Produsele comandate vor fi livrate într-un interval de 4-10 zile lucrătoare. Ne dorim ca produsele să ajungă în perfectă stare la dumneavoastră, așadar folosim propriul serviciu de curierat pentru a asigura o livrare de calitate.

Datorită gamei variate de mobilier, este posibil ca unele produse să aibă un termen de livrare mai extins. Cu toate acestea, ne străduim să reducem cât mai mult timpul de livrare, pentru ca produsele să ajungă cât mai rapid la dumneavoastră.

Livrarea este gratuită pentru comenzi ce depășesc suma de 600 RON, iar pentru comenzile mai mici de 600 RON se va percepe o taxă de 39 RON.

Produsele vor fi livrate demontate pentru o manipulare mai ușoară. Pachetele vor conține toate piesele necesare montării, împreună cu schița de montaj și certificatele de calitate și conformitate.

Pentru a ne asigura că totul corespunde cu dorințele dumneavoastră, după ce plasați comanda, echipa noastră vă va contacta în cel mult 48 de ore pentru a solicita o confirmare a comenzii. Înainte de a efectua livrarea, veți fi anunțat de echipa noastră, iar șoferul vă va suna pentru a stabili detaliile finale ale livrării. Transportul este asigurat numai până în fața blocului / porții, ceea ce nu implică și urcatul sau căratul produselor în casă.

Atenție, nu livrăm în zone/localități ce implică trecerea cu bacul sau pe drumuri de tip forestier sau nepietruite sau neasfaltate.

 • Livrarea se realizează în termen de 4-10 zile lucrătoare.

 • Livrarea se realizează prin propria flotă de mașini.

 • Livrarea se face până în fața imobilului.

 • Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 600 RON.

 • Produsele se livrează demontate.