Mobidea

De Crăciun fii mai bun la Mobilat!

De Craciun fii mai bun la Mobilat!

De Craciun fii mai bun la Mobilat!

Se aproprie perioada magică, Crăciunul, iar întrebarea cum să îmbinăm mobilierul cu decorațiunile de Crăciun devine centrală. În acest articol vei găsi câteva propuneri pentru a-ți decora locuința într-un cadru de vis.

  • Living: Finisaje Neutre pentru explozia de culori festivă.

În living, unde petrecem mult timp în această perioadă, decorul trebuie să fie unul magic! Fiind centrul casei, în această cameră nu ar trebui să lipsească vestitele ornamente de Crăciun.

Pentru a evita dilemele cu privire la amplasarea bradului sau câte persoane să inviți la masa de Crăciun, noi avem soluția! Toate seturile de mobilier de living din cadrul site-ului nostru sunt alcătuite din corpuri modulare.

Acest aspect îți va aduce foarte multe avantaje în locuință, precum:

  • Optimizarea spațiului: Designul modular maximizează eficient spațiul, permițând utilizarea fiecărui centimetru într-un mod practic.
  • Flexibilitatea spațială: Mobila modulară permite ajustarea configurației pentru a se potrivi oricărui spațiu.
  • Soluții personalizate: Soluții personalizate: Poți crea aranjamente personalizate, combinând diferite module pentru a satisface nevoile locuinței.

Din punct de vedere al finisajului, ar fi de preferat să existe o bază de mobilier neutră. Nuanța corpurilor poate varia între alb, gri, ferrara, stejar sau chiar combinate. Acestea vor oferi un fundal perfect pentru decorațiunile bogate în culori, precum pernele roșii sau verzi și păturile cu imprimeuri de iarnă.

  • Bucătăria: Decorațiuni delicate pe fundal culinar.

În bucătărie, unde aroma de sărbătoare se simte cel mai bine, putem integra decorațiuni subtile. Scaunele pot fi împodobite cu fundițe roșii sau verzi, iar masa poate găzdui lumânări în suporturi elegante. Elemente mici, dar cu un impact mare asupra atmosferei festive.

Pentru a face față tuturor preparatelor delicioase care se fac în această perioadă, ai nevoie de o mobilă de bucătărie practică. Aceasta trebuie să răspundă în totalitate nevoilor tale. De aceea mobila de bucătărie de pe site-ul nostru este alcătuită din corpuri spațioase pentru o bună depozitare a veselei și a alimentelor.

Mai mult decât atât, corpurile sunt modulare, special concepute pentru a maximiza spațiul și eficiența.

Așadar, cu mobila potrivită în bucătărie vei reuși să ai un rezultat pe măsură și multe zâmbete pe fața celor dragi.

  • Dormitor: Un cearceaf de sărbătoare și detalii primitoare.

În dormitor, un cearceaf cu imprimeuri de reni sau brăduți poate transforma patul într-un loc cochet și festiv. Această alegere a lenjeriei va aduce o notă de căldură și magie în spațiul personal al casei tale. Pentru a completa atmosfera festivă, puteți alege să așezați pe noptiere ornamente în formă de steluțe sau globuri strălucitoare.

Anasamblul din dormitor poate fi completat prin adăugarea unor ornamente de Crăciun pe comodă. Aceste accesorii pot include figurine în formă de reni sau Moș Crăciun, aducând un zâmbet pe chipul oricui intră în această încăpere.

Dulapurile cu uși cu balamale sau cu uși glisante pot fi, de asemenea, integrate în decorul festiv. puteți agăța ghirlande subtile pe marginile ușilor, adăugând o notă de sărbătoare chiar și în spațiile mai puțin evidente.

Dacă aveți dulapuri cu uși glisante, puteți opta pentru ornamente care pot fi atârnate ușor, fără a afecta funcționalitatea ușilor.

Secretul unei încăperi decorate armonios se află în spatele echilibrului dintre un mobilier ideal și decorațiunile spectaculoase ale Crăciunului. Prin respectarea unor pași simpli veți reuși să creați un cadru de vis în care să vă bucurați de magia Crăciunului alături de cei dragi!

Pentru și mai multă consultanță ne poți contacta la numărul de telefon: 0731 343 277, sau ne putem împrieteni pe Facebook, Instagram, Pinterest și chiar TikTok!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *